For 4. klasser

Teater laboratoriet

Teaterlaboratoriet handler om at opleve teatrets magi, spille en anden udgave af sig selv, lege, improvisere og bruge sin fantasi sammen med professionelle skuespillere. Teaterlaboratorierne er lavet i samarbejde med egnsteatrene Odsherred Teater og Sjællands Teater.

Her 4. klasses elever i gang med at lave teater i forbindelse med teaterforløbet i Kumult!

Kreativiteten i Kumult!

I Kumult! er man kreativ, når man leger, eksperimenterer, bruger sin fantasi, sin krop, sine følelser og sine fejl som drivkraft til at skabe. Sammen med professionelle kunstnere lærer børnene at bruge deres skæve, vilde og kunstneriske ideer, og alt det de ved på helt nye måder.

Derfor består Kumult! af kulturforløb med professionelle kunstnere, som involverer de deltagende børn og unge i skabende og kunstneriske processer, så de selv oplever på egen krop, hvordan det er at være kreativ, og hvordan de kan bruge kunsten til at udtrykke sig om livet.
Kreativiteten udvikles og kan trænes gennem hele livet. Især når man får mulighed for trygt at eksperimentere, fejle og afprøve de vildeste ideer sammen med andre.

Alle kulturforløb i Kumult! skal derfor opfylde disse mål:

  • styrke og udvikle børnenes kreativitet
  • give alle børn erfaringer med og mod til at være kreative
  • vise, hvordan arbejdet med kunst og kultur kan bruges til at skabe nye sammenhænge og anderledes måder at arbejde i dagtilbud og skole.

Tider, datoer samt detaljer

Klik ind og find alle informationer om Kulturforløbet til jer

Scroll til toppen