Arkitekturforløbet- 24/25

I samarbejde med den nyetablerede afdeling af Den Kongelige Akademis Arkitektskole i Kalundborg udbydes arkitekturforløb.
Forløbet er under udvikling og vil blive offentliggjort på hjemmesiden ved udgangen af dette skoleår 2023/2024. Forløbet vil højest sandsynligt bestå af en kombination af besøg på skolen af formidler og ekskursioner rundt i nærliggende fysiske miljøer.

Læringsmål, følger

Aktiviteter på dagen, følger

Planetary Boundaries. Foto: Karina Tengberg

Forberedende lærerworkshop

For at styrke samarbejdet mellem lærer og formidler, så skal alle involverede lærere deltage i en tre timers lærerworkshop, hvor dele af forløbet gennemgås. De deltagende lærere kommer selv til at afprøve nogle af øvelserne fra forløbet, så de kan hjælpe og understøtte undervejs i undervisningen.

Tidsplan skoleåret 24/25 følger

Bregninge Bjergsted Friskole

Buerup skole

Firhøjskolen

Friskolen i Ubby

Gørlev Skole

Højbo Friskole

Høng Privatskole

Høng Skole

Hvidebækskolen

Kalundborg Friskole

Kirke Helsinge Skole

Løve Skole

Nyrup Skole

Raklev Skole

Rørby Skole

Rynkevangskolen

Skolen på Herredsåsen

Vinde Helsinge Friskole

Svebølle Skole

Sæby-Hallenslev Friskole

Tømmerup Friskole

Tømmerup Skole

Årby Skole

Evaluering

Der er til alle kulturforløb lavet en survey, hvor både lærere og elever evaluerer deres oplevelse af kulturforløbet med kunstnere.

I evalueringen er der særligt fokus på at undersøge i hvilken grad kulturforløbene i Kumult! er med til at styrke elevernes kreativitet og om de giver inspiration og metoder til at arbejde med kreative læringsprocesser.

Klik her for at komme til evalueringen

Scroll to Top