For 7. klasser

Dramaforløb

Mod, fantasi og Krop Skuespillerne Adam Ild Rohweder og Magnus Bruun vil med deres erfaringer inden for scenekunst- teater-, skuespil- og filmverdenen give 7. årgang mod til at stå frem og ved sig selv både i sociale sammenhænge og i undervisningen. Sammen med Adam og Magnus bliver klassen præsenteret for en række dramaøvelser og lege, der styrker elevernes mod, kreativitet og samarbejdskompetencer.

Kreativiteten i Kumult!

I Kumult! er man kreativ, når man leger, eksperimenterer, bruger sin fantasi, sin krop, sine følelser og sine fejl som drivkraft til at skabe. Sammen med professionelle kunstnere lærer børnene at bruge deres skæve, vilde og kunstneriske ideer og alt det, de ved på helt nye måder.

Derfor består Kumult! af kulturforløb med professionelle kunstnere, som involverer de deltagende børn og unge i skabende og kunstneriske processer, så de selv oplever på egen krop, hvordan det er at være kreativ, og hvordan de kan bruge kunsten til at udtrykke sig om livet.
Kreativiteten udvikles og kan trænes gennem hele livet. Især når man får mulighed for trygt at eksperimentere, fejle og afprøve de vildeste ideer sammen med andre.

Alle kulturforløb i Kumult! skal derfor opfylde disse mål:

  • styrke og udvikle børnenes kreativitet
  • give alle børn erfaringer med og mod til at være kreative
  • vise, hvordan arbejdet med kunst og kultur kan bruges til at skabe nye sammenhænge og anderledes måder at arbejde i dagtilbud og skole.

Tider, datoer samt detaljer

Klik ind og find alle informationer om Kulturforløbet til jer

Scroll to Top