For 2. klasser

Ind i Kunsten

Ind i Kunsten handler om at få fingrene helt ned i kunsten, opleve og sanse ”ægte” kunstværker og selv være med til at skabe sine egne helt unikke kunstudtryk. Billedkunstnerne Astrid Randrup, Lena Søeborg og Heidi Hove står for billedkunstforløbet, som foregår på egen skole og på lokalt museum, enten Ringsted Galleriet, Sorø Kunstmuseum, Odsherreds Kunstmuseum, Lejre Museum eller kunsthallen Kongegaarden i Korsør.

Kreativiteten i Kumult!

I Kumult! er man kreativ, når man leger, eksperimenterer, bruger sin fantasi, sin krop, sine følelser og sine fejl som drivkraft til at skabe. Sammen med professionelle kunstnere lærer børnene at bruge deres skæve, vilde og kunstneriske ideer og alt det, de ved på helt nye måder.

Derfor består Kumult! af kulturforløb med professionelle kunstnere, som involverer de deltagende børn og unge i skabende og kunstneriske processer, så de selv oplever på egen krop, hvordan det er at være kreativ, og hvordan de kan bruge kunsten til at udtrykke sig om livet.

Kreativiteten udvikles og kan trænes gennem hele livet. Især når man får mulighed for trygt at eksperimentere, fejle og afprøve de vildeste ideer sammen med andre.

Alle kulturforløb i Kumult! skal derfor opfylde disse mål:

  • styrke og udvikle børnenes kreativitet
  • give alle børn erfaringer med og mod til at være kreative
  • vise, hvordan arbejdet med kunst og kultur kan bruges til at skabe nye sammenhænge og anderledes måder at arbejde i dagtilbud og skole.

Tider, datoer samt detaljer

Klik ind og find alle informationer om Kulturforløbet til jer

Scroll to Top